Hogyan működnek kvízjátékaink?

Kvízjátékaink a weboldalunk többi tartalmához hasonlóan a kutyás témakörre épülnek. Minden egyes kvíz önálló, saját kérdésekkel és válaszokkal rendelkezik, így egyedi játékélményt nyújt mindegyik.

A játékmenetről

Egy-egy játék során bizonyos (fix) számú kérdésre kell válaszd adni. Minden kérdésre négy válaszlehetőség áll rendelkezésre, amelyből csak egy helyes.

A helyes válasz megadásáért egy pont jár. Maximum annyi pontot gyűjthetünk, amennyi kérdést kapunk.

Emellett mérjük az időt is, amely a pontok mellett szintén meghatározza a játék eredményességét.

Hogyan nyerhetek?

Nem csak te játszol a kvízeinkkel, így minden hónapban felállítunk egy ranglistát. Ez a ranglista tartalmazza a pontok számát és az időt, amelyet a játékkal töltöttél.

A rangsort elsősorban a pontok alapján rendezzük. Pontegyezésnél viszont az számít, hogy melyik játékos oldotta meg a kvízt gyorsabban.

A havi ranglistákat minden hó végén lezárjuk és később visszanézhetőek.

Ingyenes a játék?

Teljesen ingyenes! Csak az idődet kérjük! De cserébe jól fogsz szórakozni!

Az adataimat bekéritek?

Ahhoz, hogy megjelenítsük a ranglistán a nevedet, ahhoz el kell kérnünk tőled. Megadhatod csupán a keresztnevedet is, vagy bármilyen nicknevet, és természetesen anonim módon is játszhatsz. A neved megadása nem kötelező!

Ha megadtad a nevedet, akkor az adatbázisunkban megtalálható lesz, méghozzá az eredményed mellé mentve. Ezt természetesen utólag kérheted, hogy távolítsuk el az Adatvédelmi nyilatkozatunk alapján.

Illetve lehetőséged van megadni az email címedet, hogy később a kvíz témájához hasonló témákban kereshessünk téged. Ahogy a neved, úgy az email címed megadása sem kötelező.

Tényleg szigorúan vesszük azt, hogy ne zaklassunk mindenféle, téged nem érdeklő témával, csakis azzal, amihez megadtad az engedélyedet. Szóval a kvíz témájához kapcsolódó cikkek, vagy más kvízek linkjét, ajánlóját küldjük el alkalomadtán. Ha szeretnéd, akkor ezekről is bármikor leiratkozhatsz.

Jó szórakozást kívánunk! Próbálj ki egy újabb kvízt!


Ajánljuk kvízeink